Gregory Blackburn 
 0 
 0 
 2012-12-18T19:23:00Z 
 2014-01-28T15:26:00Z 
 1 
 98 
 563 
 4 
 1 
 660 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
     This four bedroom, two and a half bath home in the center of San Francisco was designed specifically for modern, urban living. Originally developed by Joseph Eichler in 1962, under the guidance of architect Claude Oakland, this home is one of just 100 Eichler’s in Diamond Heights. Featuring floor to ceiling windows and easy flow between indoor and outdoor spaces, the plan embodies the ideals of California living and the American dream.          The re-design of this iconic home stays true to the original mid-century modern philosophy while incorporating contemporary, unique and sustainable design elements. You  can  “have it all” you just need the right house. 
       
     
   
  
 Gregory Blackburn 
 0 
 0 
 2012-12-18T19:23:00Z 
 2014-01-28T15:26:00Z 
 1 
 42 
 242 
 2 
 1 
 283 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
      
  
 Gregory Blackburn 
 0 
 0 
 2012-12-18T19:23:00Z 
 2014-01-28T15:26:00Z 
 1 
 32 
 186 
 1 
 1 
 217 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
   The re-design of this iconic home stays true to the original mid-century modern philosophy while incorporating contemporary, unique and sustainable design elements. 
       
     
 Bamboo is used on major surfaces to create a distinct and warm presence. 
       
     
 10' high Fleetwood sliding glass doors extend the transparent connection between the living room and central courtyard.
       
     
 The wall between the living room and kitchen was reframed to create visual connectivity and shift the circulation; making the galley kitchen the hub of the living/dining area.
       
     
duncan_18.jpg
       
     
 The Master Bedroom faces the central courtyard, so a bamboo barn door was added to create privacy for the ensuite bathroom.
       
     
duncan_23.jpg
       
     
duncan_30.jpg
       
     
duncan_32.jpg
       
     
duncan_39.jpg
       
     
floor plan
       
     
   
  
 Gregory Blackburn 
 0 
 0 
 2012-12-18T19:23:00Z 
 2014-01-28T15:26:00Z 
 1 
 98 
 563 
 4 
 1 
 660 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
     This four bedroom, two and a half bath home in the center of San Francisco was designed specifically for modern, urban living. Originally developed by Joseph Eichler in 1962, under the guidance of architect Claude Oakland, this home is one of just 100 Eichler’s in Diamond Heights. Featuring floor to ceiling windows and easy flow between indoor and outdoor spaces, the plan embodies the ideals of California living and the American dream.          The re-design of this iconic home stays true to the original mid-century modern philosophy while incorporating contemporary, unique and sustainable design elements. You  can  “have it all” you just need the right house. 
       
     

This four bedroom, two and a half bath home in the center of San Francisco was designed specifically for modern, urban living. Originally developed by Joseph Eichler in 1962, under the guidance of architect Claude Oakland, this home is one of just 100 Eichler’s in Diamond Heights. Featuring floor to ceiling windows and easy flow between indoor and outdoor spaces, the plan embodies the ideals of California living and the American dream.

 

The re-design of this iconic home stays true to the original mid-century modern philosophy while incorporating contemporary, unique and sustainable design elements. You can “have it all” you just need the right house. 

   
  
 Gregory Blackburn 
 0 
 0 
 2012-12-18T19:23:00Z 
 2014-01-28T15:26:00Z 
 1 
 42 
 242 
 2 
 1 
 283 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
      
  
 Gregory Blackburn 
 0 
 0 
 2012-12-18T19:23:00Z 
 2014-01-28T15:26:00Z 
 1 
 32 
 186 
 1 
 1 
 217 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
 
   The re-design of this iconic home stays true to the original mid-century modern philosophy while incorporating contemporary, unique and sustainable design elements. 
       
     

The re-design of this iconic home stays true to the original mid-century modern philosophy while incorporating contemporary, unique and sustainable design elements. 

 Bamboo is used on major surfaces to create a distinct and warm presence. 
       
     

Bamboo is used on major surfaces to create a distinct and warm presence. 

 10' high Fleetwood sliding glass doors extend the transparent connection between the living room and central courtyard.
       
     

10' high Fleetwood sliding glass doors extend the transparent connection between the living room and central courtyard.

 The wall between the living room and kitchen was reframed to create visual connectivity and shift the circulation; making the galley kitchen the hub of the living/dining area.
       
     

The wall between the living room and kitchen was reframed to create visual connectivity and shift the circulation; making the galley kitchen the hub of the living/dining area.

duncan_18.jpg
       
     
 The Master Bedroom faces the central courtyard, so a bamboo barn door was added to create privacy for the ensuite bathroom.
       
     

The Master Bedroom faces the central courtyard, so a bamboo barn door was added to create privacy for the ensuite bathroom.

duncan_23.jpg
       
     
duncan_30.jpg
       
     
duncan_32.jpg
       
     
duncan_39.jpg
       
     
floor plan
       
     
floor plan